• Profile

  Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Ποπάυ
  ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΝΕΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
   
  Ελάτε μαζί να δομήσουμε σήμερα ευτυχισμένα παιδιά …. αύριο καταξιωμένους ενήλικες….
   
  Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στους μικρούς μας φίλους εκπαίδευση και προσχολική αγωγή σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα μέσα, με παροχές υψηλής ποιότητας και την άμεση αγάπη μας ο παιδικός σταθμός είναι χώρος ζωής, κοινωνικότητας, δημιουργίας και χαράς. Εμείς τα βοηθάμε μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων να αναπτυχθούν. Με ιδιαίτερη χαρά τα βλέπουμε να ανθίζουν. Το έργο μας είναι δύσκολο, η προσπάθεια όμως , χρονιά τώρα, αποφέρει αποτελέσματα!
  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε πάνω από τρεις δεκαετίες τώρα !!!

   
  Η ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΉ ΑΓΩΓΉ είναι θεμέλιος λίθος στην αυριανή κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση του κάθε παιδιού. Το σχολείο μας βρίσκεται σε ένα ηλιόλουστο και ήσυχο χώρο στα Βόρεια Προάστια της πόλης. Είναι ένα υπερσύγχρονο κτίριο που καλύπτει όλες τις προσδοκίες των γονέων και τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών. Χτισμένο με τους νόμους που διέπουν την ασφαλή λειτουργία ενός εκπαιδευτικού χώρου περιλαμβάνει: – Σαλονάκι υποδοχής – Γραφείο – Αίθουσες δραστηριοτήτων και εργαστήρι ζωγραφικής – Βιβλιοθήκες – Αίθουσα Η/Υ – Αίθουσα ύπνου – Κουζίνα – 3 WC – WC Επισκεπτών Ο προαύλιος χώρος του παιδικού σταθμού εκτάσεως 1200 τ.μ. γκαζόν και εξοπλισμένος με όργανα παιδικής χαράς επιτρέπει στο παιδί να παίξει με ασφάλεια και να απολαύσει την φύση. Το σχολείο μας αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής. Διανύοντας την τρίτη δεκαετία (έτος ιδρύσεως 1986) έργου και προσφοράς στην προσχολική αγωγή συνεχίζουμε την εξελικτική πορεία μας με συνέπεια, υπευθυνότητα και αστείρευτη διάθεση για δημιουργία και προπάντων άπειρη αγάπη για το παιδί. Πιστεύουμε στην μοναδικότητα του κάθε παιδιού και σκοπός μας είναι ευτυχισμένα παιδιά.
   
  Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός δέχεται παιδιά από την βρεφική ηλικία των 2 μηνών έως και την υποχρεωτική εκπαίδευση. Χωρισμένα σε τρεις ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους απασχολούνται με δραστηριότητες που αποβλέπουν κυρίως μέσα από το παιχνίδι και τις βιωματικές εμπειρίες, στην συναισθηματική ωρίμανση, την ολοκλήρωση της προσωπικότητας, την ανάπτυξη δημιουργικού πνεύματος και νοητικών και ψυχοκινητικών δεξιοτήτων του παιδιού. Οι στόχοι αυτοί επιτυγχάνονται με την εφαρμογή ενός παιδαγωγικού προγράμματος από ανθρώπους με εμπειρία και γνώσεις, παιδαγωγούς – βρεφονηπιοκόμους. Η κοινωνική λειτουργός μας συζητά και συμβουλεύει το προσωπικό αλλά και τους γονείς σε οργανωμένες ομαδικές συγκεντρώσεις όπου αναπτύσσονται θέματα που αφορούν το παιδί.
   
  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  Τα παιδιά ξεκινούν την ημέρα τους με ελεύθερο παιχνίδι, το οποίο στην συνέχεια δίνει θέση του στην πρωινή συζήτηση. Στόχος είναι μέσα από το θέμα της ημέρας τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις για τον κόσμο που τα περιβάλλει και να αναπτύξουν την ελεύθερη έκφρασή τους. Το τραγούδι, η μουσική και τα ρυθμικά παιχνίδια είναι από τις αγαπημένες στιγμές των παιδιών στην διάρκεια της ημέρας. Υλικά από την φύση, χαρτιά, κουτιά, αντικείμενα που υπάρχουν γύρω μας γίνονται χειροτεχνικές κατασκευές με σκοπό να νιώσει κάθε παιδί τη χαρά της δημιουργίας. Προχωρώντας τη μέρα μας, φτάνουμε στην αγαπημένη ώρα των παιδιών, παραμύθι, κουκλοθέατρο, δραματοποίηση. Στη διάρκεια του ημερήσιου εκπαιδευτικού μας προγράμματος παρεμβάλλονται οι ώρες του διαλείμματος και του φαγητού.
   
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ
  Καθημερινά θέματα που περιλαμβάνουν: – Περιβαλλοντική Αγωγή – Ιστορική Αγωγή – Λογοτεχνική – Θρησκευτική – Πολιτιστική – Εικαστικά – Ζωγραφική – Πηλός – Κολάζ – Χειροτεχνικές κατασκευές – Κουκλοθέατρο – Δραματοποίηση – Παντομίμα – Θεατρικό παιχνίδι – Ρυθμική (σύστημα orf) – Γυμναστική – Μουσική – Αγγλικά – Προμαθητικές έννοιες – Προαναγνωστικές έννοιες – Πολιτιστικές εκδηλώσεις – Γιορτές- Εκδρομές
   
  Παρέχουμε:

  • Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με σχολικό λεωφορείο σε προκαθορισμένη ώρα πάντα με ασφάλεια και υπευθυνότητα τα παιδιά συνοδεύονται σε όλα τα δρομολόγια από παιδαγωγό
  • Διαιτολόγιο ειδικά μελετημένο και επιλεγμένο από παιδίατρο
  • Συνεργασία με δάσκαλο μουσικής (μια φορά την εβδομάδα)
  • Καθημερινή γραπτή ενημέρωση γονέων
  • Πλούσιο παιδαγωγικό υλικό που συνεχώς ανανεώνεται
  • Παιδιατρική και οδοντιατρική κάλυψη
  • Ασφαλιστική κάλυψη
  • Σύμβαση με όλα τα ταμεία
  • Συμβουλευτική από κοινωνική λειτουργό με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή
  • Συνεργασία με το κέντρο ημέρας Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.Α.(Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας) όταν αυτό απαιτείται

   
  Αποφθέγματα

  • Το να διαπλάθεις παιδικές ψυχές είναι μεγάλη ευθύνη. Προϋποθέτει ευαισθησία, γνώση και εμπειρία αλλά προπάντων απέραντη αγάπη και αφοσίωση για το παιδί.
  • ‘Όπως η μουσική και ο ρυθμός βρίσκει τον δρόμο για την ψυχή, έτσι και η αγάπη και η αφοσίωση του δασκάλου βρίσκει το μονοπάτι, για να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των παιδικών ψυχών.
  • Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν άνθρωποι με ιδέες. Και οι ιδέες έχουν αξία ανάλογα με το μπόι των ανθρώπων που τις κουβαλούν. Ν. Καζαντζάκης
  • Ο άριστος επιδιώκει την αρμονία και όχι την ταύτιση. Ο μικρός άνθρωπος επιδιώκει την ταύτιση και όχι την αρμονία

   
  Κομφούκιος
   
  »όλοι οι μεγάλοι κάποτε υπήρξαν παιδιά»
   
  »την αλήθεια δεν τη βλέπουν τα μάτια με την καρδιά βλέπεις καλύτερα»
   
  »έχεις τα πινέλα έχεις τα χρώματα ,φτιάξε τον παράδεισο σου και μπες μέσα»
   
  »ΣΗΜΑΣΊΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΑΛΛΆ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΡΕΎΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!»
   
  Ο Βρεφονηπιακός σταθμός ΠΟΠΑΫ συμμετέχει στο πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α. για τις μητέρες από το 2008 και συνεχίζει να συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση.
   
  ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…
   
  Θα μας βρείτε: 2ο χλμ. Αγρινίου – Καρπενησίου
  Υπεύθυνος καταστήματος: Χαλιμούρδα Χριστίνα, Ηρώ Μπαλωμένου

 • Photos
 • Video

  Gepostet von Ιδ. Βρεφονηπιακός Σταθμός Ποπαϋ am Sonntag, 25. November 2018

 • Map

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Reviews

  Leave a Review

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.